אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
קינוחים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
קלאפוטי שזיפים
/ מיכל לוי-אלחלל
המתכון מתוך
מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'
ציון גולשים:
(1 מדרגים)
חומרים
1 כוס שזיפים מיובשים מגולענים
1/2 כוס רום או אלכוהול אחר לפי הטעם
6 ביצים
1 כוס סוכר
1/2 כוס חלב
1 מיכל שמנת מתוקה
1 כפית תמצית וניל
2 כפות קמח
כלים:
תבנית פיירקס בגודל בינוני
אופן ההכנה
מחממים את התנור לחום בינוני (175 מעלות צלזיוס) ומשמנים את התבנית.
שורים את השזיפים ברום כחצי שעה.
שמים את הביצים והסוכר בקערת המערבל ומקציפים כ- 3 דקות, עד שהביצים מלבינות והסוכר נמס.
מוסיפים את החלב, השמנת ותמצית הווניל ומערבבים. מוסיפים את הקמח ומערבלים עד שהגושים נעלמים.
יוצקים את העיסה לתבנית, מסננים את השזיפים מהרום ומפזרים בתבנית.
מכניסים לתנור ואופים 40-35 דקות, או עד שהמאפה מתייצב במרכזו. מצננים ומגישים בטמפרטורת החדר.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©