המלית: שורים את הצימוקים בליקר למשך שעה. מקציפים את החלמונים עם הסוכר לקרם תפוח ובהיר. מוסיפים את המסקרפונה ומקציפים כחצי דקה. מוסיפים את הליקר ואת הצימוקים ומערבבים ידנית. מקררים כ-3 שעות.
הרוטב: שמים במעבד מזון את שימורי המנגו, ללא הנוזלים ומעבדים למחית. שומרים במקרר.
הבלינצ'ס: מערבבים בקערה את כל חומרי הבלינצ'ס ללילה חלקה. משהים כחצי שעה.
מחממים מעט חמאה במחבת ומטגנים מהבלילה 12 חביתיות, משני הצדדים, עד הזהבה.
ממלאים את החביתיות, מגלגלים ומגישים יחד עם רוטב המנגו.