מחממים חצי מכמות השמן במחבת ומטגנים את השעועית עד שהיא מקבלת גוון מעט חום.
בסיר נפרד מחממים את יתרת השמן עד שעולה מעט עשן. מוסיפים את קוביות הבשר, הבצל וכל התבלינים ומטגנים עד שהבשר משחים מכל הכוונים. מוסיפים את רסק העגבניות וממשיכים לטגן מעט.
מוסיפים את העגבניות החתוכות וממשיכים לטגן עוד כ 10 דקות, עד שרוב הנוזלים מתאדים מן העגבניות.
מוסיפים את השעועית המטוגנת, המים והלימונים המיובשים. מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית עד שהבשר מתרכך. מגישים עם אורז לבן או פירה תפוחי אדמה.