ynet - שמן זית מתובל בפלפל חריף - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

רטבים
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
תגובה למתכוןתגובה למתכון
 

  שמן זית מתובל בפלפל חריף / דליה פן-לרנר

נפלא לטפטוף על פיצה, דגים או על כל מאכל אחר שזקוק לתיבול חריף.

ציון גולשים:  (11 מדרגים)
חומרים
10-8 פלפלונים חריפים אדומים מיובשים
250 מ"ל (כוס) שמן זית
אופן ההכנה
  1. מרסקים את הפלפלונים המיובשים במעבד מזון.
  2. יוצקים את השמן לסיר קטן, מוסיפים את שביבי הפלפלונים ומביאים לאט לרתיחה קלה. מורידים מיד מהאש. מצננים תוך כדי נענוע הסיר בצורה סיבובית עד שהשמן פושר.
  3. מרפדים מסננת בשתי שכבות בד חיתול ומניחים מעל קערה. לקראת סוף הסינון אוספים את קצוות בד החיתול וסוחטים כמה שאפשר מהשמן שנותר.
  4. מעבירים את השמן המסונן לבקבוק מחוטא. סוגרים היטב ושומרים במקרר (השמן יישמר במיטבו כשבוע-שבועיים).

דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
 
 תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות

חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©