1. שמים בקערה את עשבי התיבול, הגבינה, פירורי הלחם, הביצים והזיתים. מתבלים וטורפים היטב. 2. ממיסים את החמאה והשמן במחבת בינונית, על אש גבוהה. רצוי להשתמש במחבת בקוטר 25-28ס"מ בעלת תחתית עבה וציפוי טפלון. כשהשומן מבעבע יוצקים למחבת את בלילת הביצים, מכסים במכסה תואם, מנמיכים את האש ומטגנים 8-6 דקות. 3. מסירים את המכסה ומעבירים מרית עץ בין הפריטטה לדופן המחבת. מכסים את המחבת בצלחת שטוחה גדולה והופכים לתוכה את הפריטטה. 4. מחליקים את הפריטטה חזרה למחבת ומטגנים מהצד השני 4-3 דקות. 5. מעבירים לצלחת הגשה וחותכים למשולשים. מגישים חם או פושר