אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
מרקים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
מרק גזר עם ג'ינג'ר ולימון
ציון גולשים:
(48 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
50 גרם חמאה
1.5 כוסות בצל קצוץ
1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ דק
2 כפיות שום כתוש
500 גרם גזר קלוף וקצוץ
2 עגבניות קלופות וקצוצות, ללא הגרעינים והמיץ
1.5 כפיות קליפת לימון מגוררת
3 כוסות מרק עוף או מים
מלח ופלפל
2 כפות מיץ לימון טרי
אופן ההכנה
ממיסים את החמאה בסיר גדול מעל להבה בינונית. מאדים את הבצל במשך 4 דקות, מוסיפים את הג'ינג'ר והשום ומאדים עוד שתי דקות.
מוסיפים לסיר את הגזר, העגבניות וקליפת הלימון, מאדים עוד דקה.
מוסיפים את מרק העוף או המים ומביאים לרתיחה. מורידים את האש, מכסים את הסיר חלקית ומבשלים עד שהגזר מתרכך (בערך 20 דקות). מצננים.
כאשר המרק קר, מעבירים למעבד מזון ומעבדים למחית חלקה. מחזירים לסיר, מוסיפים את מיץ הלימון ומתבלים במלח ופלפל. מחממים לפני ההגשה.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©