1. מקמחים את הדגים ומתבלים במלח ובפלפל. מחממים את החמאה והשמן במחבת כבדה עד שהחמאה נמסה. מוסיפים את הדגים ומטגנים 3-4 דקות מכל צד, עד שהם מזהיבים. מוציאם מהמחבת ושומרים בתנור חם.
2. מכינים את הרוטב: מוסיפים למחבת את החמאה, השמן והכרישה ומטגנים עד שהכרישה מזהיבה. מוסיפים את היין ומבשלים עוד 3 דקות. מוסיפים את החרדל והשמנת ומבשלים תוך בחישה עד שהרוטב מתחיל לרתוח. מתבלים במלח ובפלפל ומבשלים עוד כמה דקות, עד שהרוטב מסמיך.
3. מחלקים את הדגים לצלחות אישיות, יוצקים עליהם מהרוטב וזורים פטרוזיליה קצוצה. מומלץ להגיש עם תפוחי אדמה אפויים בשמנת.