אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
מאפים מלוחים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
פשטידת חציל ודלורית בשום
/ מתוך הספר 'פשטידל' מאת קובי בר
1300 קלוריות.
ציון גולשים:
(13 מדרגים)
חומרים
2 חצילים גדולים
2 דלוריות גדולות, חצויות ומנוקות מגרעינים
2 ביצים טרופות
1 גביע גבינה לבנה 5% שומן
1 גבינה לבנה בטעם שום 0% שומן
2 כפות מיוקל
1/2 כפית אבקת שום
1/4 כפית פלפל שחור
1/4 כפית מלח
תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ
מרגרינה לשימון התבנית
אופן ההכנה
קולים את החצילים והדלורית בגריל, בחום בינוני-גבוה, עד שהם מתרככים. מרוקנים את תוכן החצילים והדלורית, מעבירים לקערה גדולה ומערבבים היטב.
מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב.
בקערה נפרדת, טורפים יחד את יתרת החומרים לתערובת אחידה. מוסיפים לתערובת החצילים ומערבבים היטב.
יוצקים את התערובת לתבנית משומנת ואופים כ-45 דקות בחום בינוני.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©