ynet - לימונים ננסיים כבושים במלח - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

כבושים
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
תגובה למתכוןתגובה למתכון
 
 
 

  לימונים ננסיים כבושים במלח / דליה פן-לרנר

מתאימים לתיבול תבשילים וסלטים.

ציון גולשים:  (160 מדרגים)
חומרים
לימונים ננסיים שטופים היטב
מלח גס
מיץ לימון
פפריקה חריפה ואו פלפלונים חריפים
שיני שום שלמות (לא הכרחי)
2/1 כוס שמן זית
אופן ההכנה
  1. חורצים 4 חתכים עמוקים בצורת איקס בכל לימון, אבל מקפידים להשאיר אותם מחוברים לבסיסם. מכניסים לתוך החתכים מלח גס, סוגרים ומחזירים כל לימון לצורתו השלמה. 
  2. ממלאים צנצנת שימורים בלימונים המומלחים. מניחים מעליהם משקולת, סוגרים ושמים בצד ליומיים-שלושה.
    במשך 3-2 הימים האלה הלימונים יפרישו נוזלים. מכסים אותם במיץ לימון נוסף עד לכיסויים, ויוצקים שמן זית כדי ליצור שכבת שמן אוטמת מעל. סוגרים היטב ושומרים בצד לפחות חודש-חודשיים לפני השימוש.
    תיבול: אם רוצים - דוחפים לצנצנת השימורים 3-2 פלפלונים חריפים ו/או שיני שום. אפשר גם לתבל את שכבות הלימונים בפפריקה.

דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
 
 תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות

חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©