קוצצים את בשר הכבש, מוסיפים את הבצל המים המלח והפפריקה. מערבבים היטב ומאחסנים במקרר.
מערבבים את מרכיבי הבצק, מכסים בניילון נצמד ומניחים כ 20 דקות. מחלקים לכדורים קטנים במשקל כ 20 גרם כל אחד ומרדדים כל כדור לריבוע דק.
מניחים מעט מהמלית במרכז כל ריבוע. מצמידים את הפינות המנוגדות זו לזו ולאחר מכן מצמידים שוב כל שתי פינות קרובות זו לזו. ממשיכים כך עם כל הריבועים.
מבשלים על אדים: בקזחסטן משתמשים בסיר מיוחד שנקרא קסקאן, אך אפשר גם לבשל בסיר קוסקוס או בסלסילת אידוי. מחממים מים בסיר גדול עד לרתיחה, מניחים סלסלת אידוי או קומה שניה של סיר קוסקוס מעל למים הרותחים, מסדרים את הכיסונים, מכסים את הסיר ומבשלים כ-40 דקות. מגישים חם עם חומץ, פלפל שחור, שמנת חמוצה (אם רוצים) ובצל ירוק.