ynet - רוטב עגבניות וג'ינג'ר - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

רטבים
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
תגובה למתכוןתגובה למתכון
 
עגבניה עגבניות אוכל ירקות 
 

  רוטב עגבניות וג'ינג'ר / פיליס גלזר

שילוב מיוחד, ריחני וטעים מאוד. אפשר לרסק את הרוטב המוכן בבלנדר (ממחה), או להשאיר גושי.

ציון גולשים:  (1 מדרגים)
חומרים
3/4 כוס בצלצלי שאלוט קצוצים דק מאוד או בצלים רגילים
2 כפות ג'ינג'ר טרי מקולף וקצוץ דק מאוד
50 חמאה חמאה
2 כוסות עגבניות טריות, בשלות ומקולפות (אפשר משומרות), קצוצות
קורט סוכר
מלח ופלפל שחור גרוס, לפי הטעם
1/4 כוס פטרוזיליה או כוסברה קצוצים דק מאוד
אופן ההכנה
  1. בסיר, ממיסים את החמאה ומאדים יחד את השאלוט, הזנגביל והשום על אש בינונית למשך 4 דקות. בוחשים לעיתים קרובות.
  2. בוחשים פנימה את העגבניות והסוכר ומבשלים על אש קטנה למשך 15 דקות. בוחשים מדי פעם. מתבלים במלח ופלפל ומרסקים אם רוצים. יוצקים על פסטה חמה, רצוי ספגטי דק, ומפזרים מלמעלה עלי פטרוזיליה או כוסברה. מגישים מיד (אפשר להכין את הרוטב מראש ולחמם בעת ההגשה).

דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
 
 תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות

חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©