במחבת גדולה ממיסים את שאר החמאה, ומטגנים את הפטריות והבצל הירוק בבחישה לעיתים קרובות, עד שהפטריות מתחילות להתרכך. מוסיפים את היין (או 2 כפות מים רותחים), וממשיכים לטגן עד שהיין מתאדה, כ 5-3 דקות. מביאים לטמפרטורת החדר ומערבבים עם הגבינה.
מרפדים את הקדירה המשומנת בפרוסות הלחם. מפזרים מעל הלחם את תערובת הפטריות, הבצל והגבינה.
טורפים יחד ביצים, חלב, טימין וחרדל. מתבלים במלח ופלפל, ויוצקים מעל הגבינה בקדירה. אופים כ 45-35 דקות, או עד שהקדירה מזהיבה מלמעלה. מגישים מייד, בליווי סלט ירוק ויין לבן, אם רוצים.