2 צלעות טלה חתוכות לעובי של 2.5 ס"מ (בערך 400 גרם כל אחת)
לרוטב:
1 מנגו בשל
1 בצל שאלוט גדול
1/4 כוס מיץ לימון
1 כפית סוכר
1/8 כפית קאיין
אופן ההכנה
מחממים גריל.
מקלפים את המנגו וקוצצים גס, קוצצים דק את הבצל. מכניסים למעבד מזון ומעבדים למחית חלקה ביחד עם שאר חומרי הרוטב. מעבירים לקערה ומניחים בצד (אם הרוטב סמיך מדי מוסיפים קצת מים).
ממליחים ומפלפלים את הבשר, צולים על הגריל בערך 5 דקות מכל צד. מגישים עם רוטב המנגו.