ynet - מרק שום - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

מרקים
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
תגובה למתכוןתגובה למתכון
 
 
 

  מרק שום

ציון גולשים:  (110 מדרגים)
חומרים (5 מנות)
3 ראשי שום מפורקים, לא קלופים
2 כפות שמן זית
2 כפות חמאה
3 בצלים פרוסים
2 כפות טימין טרי קצוץ
18 שיני שום קלופות
1 ליטר מרק עוף או מים
1/2 כוס שמנת מתוקה
גבינת פרמז'ן מגוררת מעט
מיץ לימון טרי
פלפל שחור טחון, טרי
מלח
אופן ההכנה
  1. מחממים תנור ל 175 מעלות צלזיוס. מניחים את שיני השום (הלא קלופות) בתבנית. מוסיפים שמן זית, מלח ופלפל, ומערבבים. מכסים בנייר כסף ואופים כשעה עד שהשום רך. מצננים מעט וסוחטים את השום הרך מהקליפות.
  2. מטגנים את הבצל בחמאה עם הטימין 8-6 דקות, עד שהבצל שקוף. מוסיפים את השום האפוי ואת השום הטרי. מטגנים עוד חמש דקות ומוסיפים את המרק או המים. מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומבשלים מעל להבה נמוכה חצי שעה.
  3. מעבדים את המרק בבלנדר עד שהוא חלק לגמרי. מחזירים לסיר. מוסיפים שמנת ומתבלים.
  4. להגשה, מערבבים עם מעט גבינת פרמז'ן ומיץ לימון. מגישים חם.

דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
 
 תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות

חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©