ynet - עצמות מח ברוטב - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

בשר
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
תגובה למתכוןתגובה למתכון
 

  עצמות מח ברוטב / רוני אטלס

ציון גולשים:  (7 מדרגים)
חומרים
10 עצמות בקר עם מח בגובה 5 ס"מ
4 כפות שמן זית
1 עגבניות מקולפות קופסת
2 בצלים קצוצים
1 שורש סלרי מקולף וחתוך לקוביות
2 גזרים מקולפים וחתוכים לקוביות
3 שיני שום מקולפות
1 כוס יין אדום יבש
1 כוס מים
3 גבעולי טימין
1 עלה דפנה
4 גרגרי פלפל אנגלי
מלח ופלפל
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
  1.  מחממים תנור ל 190 מעלות צלזיוס. 
  2. מרסקים במעבד-מזון את העגבניות (עם הנוזלים) למחית חלקה. מטגנים בשמן זית את הבצל, הגזר, הסלרי והשום, עד שהבצל שקוף. מוסיפים את היין, המים, מחית העגבניות והתבלינים (למעט הפטרוזיליה), ומביאים לרתיחה.
  3. מניחים את העצמות בתבנית הגשה רחבה וחסינת חום. יוצקים מסביב את רוטב העגבניות, מכסים בנייר כסף, וצולים במשך שעה בתנור. מסירים את נייר הכסף וצולים למשך 15 דקות נוספות. מפזרים מעל את הפטרוזיליה ומגישים עם לחם לבן.

דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
 
 תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות

חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©