מחממים תנור ל 135 מעלות צלזיוס. משמנים את תבניות האפיה, מניחים בתחתית כל תבנית עגול נייר אפיה בגודל התחתית ומקמחים את הדפנות. עוטפים מבחוץ את תחתית כל תבנית ו 2 ס"מ מהדפנות בנייר כסף, כדי למנע טפטופים.
על אש קטנה ממיסים את השוקולד, החמאה והקפה תוך כדי ערבוב רצוף עד שמתקבלת תערובת חלקה. מורידים מהאש ומצננים 10 דקות. מערבבים לתוך תערובת השוקולד את הוויסקי, הביצים ותמצית הוניל.
מוסיפים בהדרגה את הקמח, הסוכר, אבקת הסודה, הסוכר והמלח מערבבים עד שמתקבלת תערובת חלקה.
מחלקים את התערובת לתבניות. אופים במרכז התנור למשך שעה עד שעה ורבע, או עד שקיסם הננעץ באמצע העוגה יוצא עם פירורים. מוציאים מהתנור ומצננים על רשת למשך 20 דקות, מעבירים סכין בין העוגה לדפנות התבנית ומשחררים מהדפנות. כאשר העוגה קרה לחלוטין משחררים אותה מהתחתית ומורידים את נייר האפיה.