ynet - סלט פול ירוק, עדשים וגרגירי רימון עם רוטב ויניגרט - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

סלטים
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
תגובה למתכוןתגובה למתכון
 
 
 

  סלט פול ירוק, עדשים וגרגירי רימון עם רוטב ויניגרט / דליה פן-לרנר

ציון גולשים:  (11 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
700 גרם תרמילי פול ירוק צעיר (או 350 גרם פול ירוק קפוא)
120 גרם עדשים ירוקות
3-4 בצל ירוק פרוס
3-4 כפות עלי ריחן (בזיליקום) קצוצים
לרוטב:
1-2 שיני שום קצוצות
2-3 כפות שמן זית
2-3 כפיות חומץ יין אדום
כפית חרדל דיז'ון
מלח ופלפל
חופן גרגירי רימון (כשאין, אז גרגירי יער חמצמצים)
אופן ההכנה
  1. מבשלים את העדשים בהרבה מים מומלחים עד שהם מבושלים אך לא רכים מדי. מסננים ושומרים בצד.
  2. קולפים את תרמילי הפול. מבשלים את הפול בסיר מים רותחים ומומלחים רק עד שהפול מבושל. מסננים. מעבירים את העדשים לקערה גדולה ומוסיפים את הפול. מוסיפים את הבצל הקצוץ ועלי הריחן הקצוצים.
  3. מכינים את הרוטב: מכניסים את כל החומרים לצנצנת ומנערים היטב.
  4. יוצקים את הרוטב לקערה. מצננים מחוץ למקרר.
  5. לפני ההגשה מוסיפים את גרגירי הרימון לסלט.

דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©