טורפים ביחד את השמן, הסוכרים והביצים, עד לקבלת מרקם חלק.
בקערה נפרדת, מנפים את כל החומרים היבשים ומערבבים לתוך תערובת השמן. בוחשים פנימה גם את הגזר המגורר.
יוצקים את התערובת לתבנית קפיצית (קוטר 26 ס"מ) משומנת בחמאה או מרגרינה (או מרופדת בנייר פרגמנט בתחתית ובדפנות).
מכניסים לתנור ל- 60-45 דקות, או עד שקיסם שיוחדר למרכז ייצא נקי. מצננים בתבנית 15 דקות והופכים על רשת.
בינתיים מכינים את הציפוי: טורפים ביחד את הגבינה החמאה והוניל, מנפים פנימה את הסוכר וממשיכים לטרוף עד לקבלת תערובת חלקה. יוצקים את הציפוי על העוגה ומקשטים באגוזים.