מחממים את התנור לחום בינוני (175 מעלות צלזיוס) ומשמנים את התבנית.
מרדדים את הבצק לעלה גדול קצת יותר מהתבנית, בעובי של כחצי ס"מ. מעבירים לתבנית ומהדקים לתחתית ולדפנות. מאחסנים במקרר.
חותכים כל תפוח לשמונה פלחים. מעבירים לקערה ומערבבים עם מיץ הלימון. מוסיפים את הסוכר, הקינמון, הצימוקים והאגוזים ומערבבים קלות.
מסדרים את פלחי התפוחים בשורות סימטריות על גבי הבצק, מפזרים מעליהם את שאר מרכיבי התערובת ואופים במשך כ 30 דקות או עד שהתפוחים מתרככים (בודקים בעזרת מזלג).
הערה: מומלץ להגיש חם בתוספת גלידת וניל. העוגה נשמרת במקרר כשבוע, אך לפני ההגשה מומלץ לחמם אותה.