ממיסים את החמאה והשמן במחבת, מוסיפים את הבצלים ומטגנים 5 דקות. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שכל הנוזלים מתאדים. מתבלים במלח ובפלפל ומסירים מהלהבה.
הרוטב: ממיסים את החמאה בסיר קטן, מוסיפים את הקמח ובוחשים כדי למנוע היווצרות גושים. מוסיפים את החלב והשמנת בהדרגה, תוך בחישה, ומבשלים עד שהרוטב מסמיך. מסירים מהלהבה, מוסיפים את הגבינה, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס).
מסדרים את הביצים בתבנית אפייה כשצד החתוך פונה כלפי מעלה. מפזרים עליהן את הפטריות המטוגנות, יוצקים מלמעלה את הרוטב וזורים את גבינת הפרמזן. אופים כ 20 דקות עד להזהבה. מגישים חם על לחם טרי.