קוצצים 100 גרם מפרוסות העגל המעושן. מחממים מעט חמאה או מרגרינה במחבת ומקפיצים את העגל המעושן עד שהוא משחים. מוסיפים את הבצלים והפטריות, מתבלים ומטגנים עד שהם משחימים. מוסיפים את אבקת המרק, מערבבים, מוסיפים את היין ומבשלים תוך ערבוב דקה או שתיים. מוסיפים את הטימין, מערבבים, מסירים מהאש ומצננים.
מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה (200 מעלות צלזיוס). ממלאים כל פרוסת בשר ברבע מכמות המלית ומגלגלים לגלילה. עוטפים כל גלילה בפרוסת חזה עגל כך שיכסה לגמרי את הבשר, וסוגרים בעזרת קיסם.
מחממים מעט חמאה או מרגרינה במחבת ומטגנים את הגלילות עד שהן משחימות. מכניסים לתנור ואופים דקה וחצי.