מחממים בסיר כבד את השמן, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה קלה. מוסיפים את קוביות הבשר ומזהיבים מכל הצדדים. מוסיפים את התבלינים ומטגנים יחד 3 דקות. מסירים מהאש.
אם משתמשים בחבושים בעלי קליפה שעירה, משפשפים אותם בספוג ניקוי ושוטפים. את החבושים בעלי הקליפה החלקה אין צורך לשפשף, אלא רק לשטוף. חותכים את החבושים לפלחים בסכין גדולה וחזקה. שמים בסיר אחר את פלחי החבושים, מיץ הלימון והדבש, מכסים במים ומביאים לרתיחה. מבשלים חצי שעה. מוסיפים את החבושים יחד עם מי הבישול לסיר הבשר.
מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים כ 3 שעות, עד שהבשר רך והרוטב סמיך. אם יש בסיר יותר מדי נוזלים ממשיכים את הבישול בסיר גלוי. טועמים ומשפרים את התיבול, ומגישים בעיטור שקדים מטוגנים.