4 פלפלים מתוקים בצבעים שונים, חתוכים לקוביות קטנות
2 מכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה
מלח ופלפל שחור גרוס טרי
2 כפות עירית קצוצה
אופן ההכנה
1. מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה (200 מעלות צלזיוס).
2. יוצקים את היין לתבנית חסינת חום. ומניחים את הדגים בתבנית. מערבבים את החמאה והשמן ומורחים על הדגים, מתבלים וצולים בתנור 6-8 דקות.
2. הרוטב: מחממים את החמאה במחבת רחבה. מוסיפים את השום, הבצל והפלפלים ומטגנים תוך ערבוב עד שהפלפלים מתרככים מעט. מוסיפים את השמנת ומבשלים עד שכמות הנזולים מצטמצמת למחצית. מתבלים, מוסיפים את העירית ומסירים מהאש.
3. ההגשה: מסדרים בכל צלחת שני נתחי פילה, יוצקים עליהם את הרוטב, ומגישים בתוספת פירה או אורז לבן.