ynet - דסקיות בצק עלים בגבינה ועירית - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

מנות ראשונות
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
תגובה למתכוןתגובה למתכון
 

  דסקיות בצק עלים בגבינה ועירית / בני סיידא

הכמויות מספיקות ל 40 עוגיות קטנות.

המתכון מתוך מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'

ציון גולשים:  (59 מדרגים)
חומרים
400 גרם בצק עלים
למלית:
250 גרם גבינת שמנת
200 גרם גבינה לבנה 9%
1 שקית (50 גרם) אבקת מרק פטריות
1 ביצה
1/2 כוס מחית תפוחי אדמה
צרור עירית קצוצה
אופן ההכנה
  1. מחממים את התנוך חום בינוני-גבוה (200 מעלות צלזיוס) ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
  2. מערבבים בקערה את כל מרכיבי המלית.
  3. מחלקים את הבצק לשניים ומרדדים כל חלק לעלה מלבני. מורחים כל עלה במחצית מכמות המלית ומגלגלים במהודק לגליל. חותכים את הגליל לפרוסות בעובי 1 ס"מ ומסדרים בתבנית בשכיבה (החתך כלפי התבנית). אופים כ- 20 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות.


דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
 
 תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות

חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©