שמים במעבד מזון את הקמח, אבקת האפייה, הגבינה, המלח והחמאה ומעבדים עד שנוצרים פירורים. מוסיפים את השמנת ומעבדים לבצק אחיד. אוספים את הבצק לכדור, עוטפים בניילון נצמד ומאחסנים במקרר שעתיים.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בקוטר 30 ס"מ. כורכים את העלה על המערוך ופורשים אותו על התבנית. מרפדים את החתית והדפנות בבצק ומסירים עודפים.
מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס).
ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים את כל הבצלים ומטגנים עד שהם מתרככים. מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים. מוסיפים את הקמח ומטגנים דקה נוספת. מוסיפים את החרדל, החלב והשמנת, מערבבים ומסירים מהלהבה. מוסיפים את הביצים למחבת ומערבבים.
יוצקים את תכולת המחבת על הבצק וזורים מלמעלה את הגבינה. אופים כשעה, עד שהמאפה משחים. משהים 20 דקות, פורסים למנות ומגישים.
הערה: במקום טארט אחד גדול אפשר להכין טארטים אישיים קטנים.