אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
לחם ומאפים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
לחם פירות
/ מיכל לוי-אלחלל
מתאים לארוחת בוקר בתוספת חמאה או ריבה משובחת.
המתכון מתוך
מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'
ציון גולשים:
(7 מדרגים)
חומרים
125 גרם חמאה
2/3 כוס סוכר
2 ביצים
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפייה
1/3 כוס פירות מסוכרים
1/3 כוס צימוקים
1/4 כוס דובדבנים מסוכרים
1 כפית תמצית וניל
כלים:
תבנית מלבנית מאורכת
אופן ההכנה
מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס) ומשמנים את התבנית.
מערבלים את החמאה והסוכר בקערת המערבל, מוסיפים את הביצים וממשיכים לערבל עוד קצת.
מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה ומנפים לתוך הקערה. מערבבים בתנועות קיפול עד שמתקבל מרקם אחיד. מוסיפים את הפירות המסוכרים, הצימוקים, הדובדבנים ותמצית הוניל, מערבבים בעדינות ומעבירים לתבנית.
אופים 45-60 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
הערה: לפני שמוסיפים את הצימוקים לעיסה אפשר להשרות אותם ברבע כוס רום.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©