אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
מרקים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
מרק אפונה ונענע מוקרם
ציון גולשים:
(82 מדרגים)
חומרים
1 בצל קטן, קצוץ דק
2 כפות חמאה לא מלוחה
1 ק"ג אפונה קפואה
5 כוסות מרק עוף אפשר מאבקה של 'קנור'
1 כוס עלי נענע טריים
1 כוס שמנת מתוקה
אופן ההכנה
ממיסים את החמאה בסיר מעל להבה בינונית, ומאדים את הבצל עד שהוא מתרכך, תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים לסיר את האפונה ושלוש כוסות מרק, מבשלים עד שהאפונה רכה (5-10 דקות).
מוסיפים את הנענע ושתי הכוסות שנשארו מהמרק. מורידים את הסיר מהאש ומצננים מעט.
מעבירים את המרק למעבד מזון ומעבדים למחית חלקה. מחזירים לסיר, מוסיפים את השמנת ומתבלים במלח ופלפל.
מגישים חם או קר, לפי הטעם.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©