אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
קינוחים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
עוגיות לימון וקקאו
/ חוה טרטנר
ציון גולשים:
(7 מדרגים)
חומרים
4.5 כוסות קמח
1 כוס סוכר
4 חלמונים
2 כפות תמצית וניל
1-2 כפות קליפת לימון מגוררת
400 גרם מרגרינה
4 כפות קקאו
אופן ההכנה
שופכים לקערה גדולה את הקמח, הסוכר, החלמונים, הוניל וגרד קליפת הלימון, ואת המרגרינה, רצוי בחתיכות. מוסיפים מעט מלח. לשים עד שמקבלים עיסה אחידה.
מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים. לחלק אחד מוסיפים את הקקאו, ולשים עד שמתקבל צבע חום אחיד.
מרדדים כל אחד מחלקי הבצק לעלה בעובי ס"מ. בעדינות מרימים את אחד העלים, ופורשים אותו על השני. מגלגלים את שני העלים יחד למעין רולדה.
מכניסים את הבצק למקפיא ל- 15 עד 20 דקות. בינתיים מחממים את התנור לחום של 150 מעלות.
חותכים את הגליל בסכין חדה, לעוגיות בעובי של כס"מ. שמים בתבנית משומנת.
מגבירים מעט את חום התנור. אופים כ- 10 דקות או יותר, עד שהעוגיות מזהיבות.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©