ynet - צלי טלה ובצלצלים - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

בשר
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
תגובה למתכוןתגובה למתכון
 

  צלי טלה ובצלצלים / אנה וגנר

ציון גולשים:  (18 מדרגים)
חומרים
1 שוק טלה ללא העצם
1 ק"ג בצלצלים קטנים
1 בקבוק יין אדום יבש
2 עגבניות
5 שיני שום קלופות
שמן זית
סוכר
מלח ופלפל שחור
1 כוס מרק עוף
אופן ההכנה
  1.  מחממים תנור ל – 240 מעלות. מזליפים שליש כוס שמן זית לסיר גדול וכבד שיכיל את השוק הקשורה בנוחות. ממליחים ומפלפלים את השוק, מניחים בסיר ואת הסיר מניחים על רשת באמצע התנור. צולים ללא מכסה עשר דקות, הופכים את השוק וצולים עוד 10 דקות.
  2. בינתיים, קולפים ושוטפים את הבצלצלים. יש פטנט נגד דמעות: חובשים מסיכת צלילה מחוברת לשנורקל. בסיר רחב ושטוח, מחממים 3-4 כפות שמן זית, מניחים את הבצלצלים בסיר ובוזקים ממעל סוכר, די בנדיבות אך לא יותר מכף. מאדים את הבצלצלים על אש בינונית עד שהם משחימים מעט ומתרככים, מערבבים מדי פעם שלא יישרפו לנו. 
  3. מוציאים בזהירות את הטלה מן הסיר ושופכים את השומן שהצטבר בו. על קרקעית הסיר מניחים את הבצלצלים ואת שיני השום ועליהם את השוק, ולזה מוסיפים שתי עגבניות חתוכות קטן-קטן ושלוש כוסות יין אדום. מנמיכים את חום התנור ל –190 מעלות.
  4.  מחזירים את הסיר לתנור, מכסים, אופים 40 דקות, הופכים את השוק ובודקים מה מצב הרוטב, ואם צריך - מוסיפים מעט מרק עוף. אופים עוד שלושים דקות, שוב בודקים מה מצב הרוטב, מורידים את המכסה ואופים עוד 5-10 דקות כדי שהרוטב יצטמצם לנו.

    אם מכינים יום מראש, מחממים את השוק בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות, בתוך הסיר שלה, כ –15 דקות. מוציאים מן הסיר בזהירות ומניחים על משטח עץ, רצוי כזה שיש לו שקערורית לספיגת נוזלים. מחכים חמש דקות. גוזרים בעדינות את הרשת במספריים בכמה מקומות ומסירים מן השוק. פורסים לפרוסות לא עבות בסכין חדה, מניחים על טס, זולפים רוטב ממעל ומגישים.

דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
 
 תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות

חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©