פורסים את הגזר לפרוסות, מפרידים מספר פרחי כרובית, חותכים את תפוחי האדמה לריבועים גדולים, פורסים את הכרוב ומכניסים בצל שלם יחדיו אל הסיר. ממלאים מים כך שיכסו את הירקות.
מוסיפים כף אבקת מרק ואת רסק העגבניות ומביאים לרתיחה. מורידים לאש קטנה יותר ומבשלים 3/4 שעה.
מוסיפים כ-2 כפות רוטב סויה ופלפל לפי הטעם נותנים למרק להתבשל עוד מספר דקות, טועמים שוב ומתקנים תיבול לפי הטעם.
הערה: אפשר להוסיף למרק גם פסטה בצורות שונות בעשר הדקות האחרונות לבישול.