קוצצים את הבצלים ומטגנים כ 15 דקות במעט שמן עד שהם משחימים מאוד (כמעט שרופים). מוסיפים את ההודו חתוך לנתחים קטנים וממשיכים לטגן עד שהם הופכים שחומים מאד (כ 15 דקות). מערבבים מדי פעם. מוסיפים חצי כוס מים ומבשלים 15 דקות עד שנוזלי הבישול מתאדים.
מסירים מהאש ומעבירים לקערה. מוסיפים את קונפיטורת הדובדבנים. מערבבים.
בקערה נפרדת שמים מחצית מכמות האורז. מערבבים את הזעפרן עם כפית מים ומוסיפים. מערבבים.
בצלחת הגשה גדולה עורכים שכבת אורז לבן, מעליה שכבת דובדבנים ובשר, ולבסוף שכבה של אורז עם זעפרן. מקשטים בדובדבנים ומגישים.