אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
תוספות
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
אורז עם זעפרן והל
ציון גולשים:
(44 מדרגים)
חומרים
3 כפיות חמאה
1/4 כוס צנוברים
1/2 כוס בצל סגול קצוץ
1 כוס אורז בסמטי (או אורז ארוך אחר)
1/2 1 כוסות מים
2 כפות צימוקים
1 כפית סוכר
3/4 כפית מלח
1/4 כפית חוטי זעפרן מעוכים
1/4 כפית הל טחון
אופן ההכנה
ממיסים כפית חמאה במחבת קטנה, מעל להבה נמוכה. מוסיפים את הצנוברים ומטגנים תוך ערבוב מתמיד עד שהם זהובים. מצננים.
ממיסים את שתי כפיות החמאה שנותרו בסיר בינוני, מעל להבה בינונית. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא מתרכך. מוסיפים את האורז ומטגנים עוד שתי דקות.
מוסיפים לסיר את המים, הצימוקים, הסוכר, המלח, הזעפרן והקינמון. מביאים לרתיחה. מורידים את האש, מכסים, ומבשלים עד שהאורז רך והמים התאדו (בערך 15 דקות).
מורידים מהאש, מעמידים בצד ל 10 דקות כאשר הסיר עדיין מכוסה. מוסיפים את הצנוברים ומגישים.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©