קוצצים את הבצלים ומערבבים עם יין, 2 כפות שמן זית, פלפלים חריפים פרוסים לטבעות דקות, מלח ופלפל. מניחים את פרוסות הכבד בקערה עמוקה ויוצקים עליהם את התערובת. משהים לשעה-שעתיים.
מוציאים את הכבדים מהתערובת, מנגבים במגבות נייר וצולים בגריל או מטגנים במעט שמן זית 3-2 דקות מכל צד. בינתיים, מעבירים את חומרי התערובת למחבת שטוחה ומבשלים על אש בינונית, עד שמחצית מהנוזלים מתאדים.
מסדרים את פרוסות הכבד ומעליהן יוצקים את הרוטב. מפזרים פטרוזיליה או כוסברה קצוצה ומגישים עם אורז לבן, מאודה.