ynet - קרם ברולה עם פרחי לבנדר - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

קינוחים
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
תגובה למתכוןתגובה למתכון
 

  קרם ברולה עם פרחי לבנדר / סימה ביטון - קייטרינג רוזמרין

ציון גולשים:  (30 מדרגים)
חומרים (8 מנות)
1 ליטר שמנת מתוקה
1 מקל וניל חצוי לאורכו
זר פרחי לבנדר
3 חלמונים
150 גרם סוכר
אופן ההכנה
  1.  מרתיחים את השמנת עם מקל הסוכר ופרחי הלבנדר, מסירים מהאש ומסננים. 
  2. בכלי נפרד טורפים את החלמונים עם הסוכר, מוסיפים בהדרגתיות את השמנת ומערבבים.
    מחממים תנור ל 110 מעלוץ צלזיוס.
  3. מסננים את הבלילה לתוך כלים אישיים ושמים בתנור (את הכלים האישיים יש להניח בתוך תבנית אפייה עם מים המגיעים עד למחצית גובהם של הכלים האישיים). אופים כ 40 דקות, מוציאים ומקררים במשך 6 שעות במקרר.
דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
 
 תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות

חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©