אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
סלטים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
טאפס
/ נירית בלייר
ציון גולשים:
(16 מדרגים)
חומרים (3 מנות)
2 תפוחי אדמה
1 בטטה
5 עגבניות מיובשות
5 זיתים שחורים
5 עלי בזיליקום
2 כפות חומץ בלסמי
1 כף שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מחממים תנור ל 220 מעלות צלזיוס. עוטפים את תפוחי האדמה והבטטה בנייר כסף ואופים בתנור במשך 40 דקות או עד שהם התרככו. מוציאים ומצננים.
משרים את העגבניות המיובשות במים רותחים כ 20 דקות.
חותכים את הבטטה ותפוחי האדמה לקוביות. מוציאים את העגבניות מהמים, קוצצים ומוסיפים. קוצצים גם את הבזיליקום והזיתים ומוסיפים.
מערבבים יחד את חומץ בלסמי, שמן, מלח ופלפל. מוסיפים לסלט ומגישים.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©