אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
מרקים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
מרק גספצ'ו קר
/ אריק חכימי
המתכון מתוך
מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'
ציון גולשים:
(12 מדרגים)
חומרים (10 מנות)
2 בצלים קלופים
15 עגבניות אדומות בשלות
4 מלפפונים בקליפתם
2 פלפלים אדומים (או גמבות), מנוקים מגרעינים ומגידים לבנים
2 פרוסות לחם לבן ללא הקרום
1/2 כוס מיץ עגבניות
50 גרם (1/2 קופסא קטנה) רסק עגבניות
1/3 כוס חומץ בן יין אדום
1 כף ברנדי
1 כפית מלח
2 כפיות פלפל שחור
1 כפית סוכר
1 שן שום כתושה
1/2 פלפל צ'ילי יבש
אופן ההכנה
שוטפים את הירקות וחותכים לרבעים. מרסקים את כל המרכיבים במעבד מזון. מעבירים דרך מסננת ומקררים היטב.מגישים עם קוביות קרח.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©