אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
פסטה
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
פסטה ברוטב שמנת ועגבניות
/ לאה
ציון גולשים:
(416 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
1 חבילת פסטה (500 גרם) רצוי פנה
1 בצל קטן, קצוץ
2-3 שיני שום
1 קופסאת עגבניות מרוסקות (400 גרם)
בזיליקום טרי, לפי הטעם
1 חבילת שמנת מתוקה (250 מ"ל)
מלח ופלפל
שמן זית
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. כשהפסטה מוכנה, מסננים ומערבבים עם מעט שמן זית.
בינתיים, מטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב, מוסיפים את שיני השום ומזהיבים גם אותן.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומבשלים על להבה בינונית תוך ערבוב מתמיד עד שהרוטב רותח.
מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד שגוון העגבניות משתנה.
מוסיפים את התבלינים והשמנת ומבשלים עד שהרוטב מגיע לסמיכות הרצויה.
מערבבים את הפסטה המבושלת עם הרוטב ומגישים חם. אפשר להוסיף למנה צנוברים קלויים.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©