ynet - עוגת מסקרפונה עם תפוחים בקרמל - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

עוגות ועוגיות
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
תגובה למתכוןתגובה למתכון
 
 
 
מתכונים
 עוגת מנגו בחושה

  עוגת מסקרפונה עם תפוחים בקרמל / ליאור אדרי מקונדיטורית "עוגה עוגה"

ציון גולשים:  (11 מדרגים)
חומרים
לבצק פריך:
100 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
200 גרם סוכר
300 גרם קמח
1 ביצה
לתפוחים:
5 תפוחים 'גראנד סמית', קלופים, מגורענים וחתוכים לרבעים
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס מים
מיץ לימון טרי כף
120 גרם חמאה
למלית גבינה:
500 גרם גבינת מסקרפונה
5 ביצים
800 גרם גבינת שמנת 30% שומן
1 כוס סוכר
1 כף מיץ לימון טרי
1 כפית תמצית וניל
כלים:
תבנית קפיצית בקוטר 26 סנטימטרים, אטומה מלמטה (מצידה החיצוני) בנייר כסף
אופן ההכנה
  1.  מכינים את הבצק: מניחים את החמאה והסוכר בקערת מיקסר ומערבבים למחית אחידה. מוסיפים את הקמח בהדרגה עד לקבלת תערובת גרגירית. מוסיפים את הביצה ומעבדים רק עד לקבלת בצק אחיד. חשוב לא לעבד את הבצק יתר על המידה ולא ללוש אותו ביד. עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר במשך שעתיים לפחות. 
  2. מכינים את התפוחים: ממיסים את הסוכר במחבת מעל להבה נמוכה, מערבבים מידי פעם. כשהסוכר מקבל גוון זהוב מוסיפים את החמאה, מיץ הלימון והמים, ומערבבים היטב. מוסיפים את התפוחים ומבשלים על להבה בינונית, תוך ערבוב מתמיד במשך 5-7 דקות. התפוחים צריכים להתרכך, אבל לא יותר מידי. מוציאים את התפוחים מהמחבת ומסננים את הנוזלים. 
  3. מכינים את המלית: מעבירים את גבינת המסקרפונה לקערת המיקסר ומקציפים במהירות נמוכה במשך 5 דקות. מוסיפים ביצה אחת ומקציפים במשך 5 דקות נוספות.
  4.  בקערה נפרדת, שמים את גבינת השמנת, הסוכר, מיץ הלימון והוניל ומקציפים במהירות נמוכה במשך 5 דקות. מוסיפים ביצה וממשיכים להקציף במהירות נמוכה במשך 2 דקות, מוסיפים עוד ביצה, מקציפים עוד שתי דקות וממשיכים כך עם שאר הביצים. 
  5. מעבירים 1/3 מתערובת גבינת השמנת לתערובת המסקרפונה ומערבבים בעדינות. מעבירים את יתר תערובת גבינת השמנת ומקפלים לאט ובעדינות עד שמתקבלת תערובת חלקה. 
  6.  מרכיבים את העוגה: מרדדים את הבצק וקורצים ממנו עיגול בגודל התבנית, ומניחים אותו על תחתית התבנית. על הבצק מסדרים את התפוחים בצורה של עלי כותרת, ומעל יוצקים את תערובת הגבינות.
    אופים בתנור שחומם מראש ל 150 מעלות צלזיוס במשך 80 דקות. כשהעוגה מוכנה, מכבים את התנור, פותחים את הדלת ומשאירים את העוגה בתנור במשך שעתיים עד שהיא מתקררת לגמרי, כך היא לא "תיפול".

דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
 
 תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות

חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©