אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
מאפים מלוחים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
פשטידת כרובית
/ שירי סער
ציון גולשים:
(584 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
1 כרובית מפורקת לפרחים
4 כפות קמח תופח מאליו
4 כפות גדושות מיונז
4 ביצים
1 כף אבקת מרק בטעם עוף
מלח ופלפל
פרורי לחם
מרגרינה או חמאה לשימון התבנית
אופן ההכנה
שמים את הכרובית בסיר, מכסים במים ומבשלים עד שהיא רכה, אבל לא רכה מדי.
בינתיים, מערבבים ביצים, קמח, מיונז, אבקת מרק, מלח ופלפל.
משמנים תבנית (לא גדולה מידי) ומפזרים פרורי לחם. כשהכרובית רכה חותכים אותה ומפזרים בתבנית.
יוצקים מעל את הבלילה בצורה אחידה.
אופים במשך 45 דקות בתנור שחומם לחום בינוני.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©