ynet - גבינת קשקבל משומרת - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

שונות
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
תגובה למתכוןתגובה למתכון
 

  גבינת קשקבל משומרת / אנה וגנר

לא רק גבינות צאן אוהבות להשתכשך בשמן זית ובתבלינים. גם הקשקבל הפושטית מהמכולת, אחרי 24 שעות בצנצנת, הופכת למעדן.

ציון גולשים:  (21 מדרגים)
חומרים
500 גרם גבינת קשקבל בחתיכה אחת
2 שיני שום קלופות
1 פלפל אדום מתוק
5-4 פלפלים חריפים אדומים זעירים ("סודניה") או כפית גרגרי צ'ילי
גבעול טימין
גבעול רוזמרין
כוס שמן זית
כוס שמן תירס
אופן ההכנה
  1. חותכים את הגבינה לקוביות בגודל בול דואר.
  2. מגלענים ופורסים את הפלפל האדום לרצועות דקות ואת הרצועות חותכים לקוביות זעירות.
  3. פורסים את שיני השום לפרוסות דקיקות.
  4. מניחים בצנצנת שכבת קוביות גבינה, ומקפידים שיהיו ביניהן רווחים. מעל הקוביות מפזרים מעט קוביות פלפלים וקצת פרוסות שום, וממשיכים כך עד שהצנצנת מלאה בקוביות גבינה כדי שלושת רבעי מגובהה.
  5. מערבבים את השמנים בקערה ויוצקים לצנצנת ומפזרים ממעל את גרגרי הצ'ילי. דוחפים לתוך הצנצנת גבעול טימין וגבעול רוזמרין, סוגרים היטב ומנערים פעם אחת.
  6. מניחים במקום קריר ויבש ל –24 שעות ואוכלים.

דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©