ynet - פירה שעועית לבנה וסלמון בפסטו - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

דגים
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
תגובה למתכוןתגובה למתכון
 

  פירה שעועית לבנה וסלמון בפסטו / אבי שטייניץ

המתכון מתוך מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'


ציון גולשים:  (9 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
4 פרוסות סלמון מעושן (כ - 25 גרם לפרוסה)
4 כפות רוטב פסטו מוכן
1 כפית גבינת פרמז'ן מגוררת
לפירה:
500 גרם שעועית לבנה יבשה, מושרית במים למשך הלילה
1 בצל חתוך לרבעים
2 עלי דפנה
6 שיני שום
3 כפות מיץ לימון
מלח ופלפל
1 כפית שום כתוש
קורט פלפל קייאן
אופן ההכנה
  1. מסננים את השעועית ומבשלים במים עם הבצל, עלי הדפנה ושיני השום. מוסיפים מלח לקראת סוף הבישול ומבשלים עד שהשעועית רכה לגמרי. מועכים ומתבלים בשאר מרכיבי הפירה. שומרים חם.
  2. מסננים את הפסטו מעודפי שמן ומערבבים עם הפרמז'ן. מורחים על פרוסות הסלמון, מגלגלים ומניחים בתנור חם לדקה. פורסים כל גליל לשלושה. מעצבים מן הפירה כופתאות אובליות גדולות, מניחים כל כופתה בצלחת הגשה ומסדרים לידה את הסלמון הפרוב.
  3. אפשר להגיש עם רוטה יוגורט חמצמץ או רוטב על בסיס שמן זית מתובל.
דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©