מערבבים בקערה גדולה את היין, השום הכתוש והפלפל השחור. מניחים את הבשר בתוך תערובת היין ומכניסים למקרר ל - 24 שעות.
מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל.
חורצים את הבשר ודוחפים לתוכו את שיני השום. מוסיפים את הבשר למחבת וממשיכים לטגן כ - 5 דקות שופכים את היין שנשאר בקערת ההשרייה לתוך תבנית. מניחים את הבשר באותה תבנית ומכסים בנייר כסף.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל - 250 מעלות צלזיוס לאפייה של כ - 20 דקות. מורידים את החום ל 110 מעלות ואופים שעתיים נוספות.
רצוי להגיש עם פירה, ומעליו לשפוך את היין שנשאר בתבנית לאחר הצלייה עם הבצל.