אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
קינוחים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
עוגת קצפת
/ אורן לוקסנבורג
ציון גולשים:
(212 מדרגים)
חומרים
לבצק:
5 ביצים
2 כפות סוכר
1 קופסה פודינג שוקולד
לקצפת:
1 מכל שמנת מתוקה
1 קופסה פודינג וניל
1 כוס חלב
לציפוי:
100 גרם שוקולד מריר
2 כפיות סוכר
5 כפות חלב
2 כפות ברנדי
50 גרם חמאה
אופן ההכנה
מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבון יחד עם הסוכר, לאחר שמתקבל קצף יציב מוסיפים את החלמון וממשיכים להקציף.
בתנועות קיפול מערבבים את פודינג השוקולד אל תוך התערובת.
משמנים תבנית קפיצית, יוצקים פנימה את התערובת ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות צלזיוס למשך כ - 20 דקות.
בודקים עם קיסם וכשמוכן מוציאים ומקררים.
מקציפים בכלי עמוק את השמנת, פודינג הוניל והחלב עד שמתקבלת קצפת ושופכים על גבי העוגה.
ממיסים יחד את כל חומרי הציפוי מלבד החמאה על גבי אש נמוכה, כשהכל מומס מוסיפים את החמאה ומערבבים היטב.
מצפים את העוגה מלמעלה בציפוי כך שהוא יכסה אותה גם בצדדים.
מקפיאים את העוגה כשעתיים.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©