מפרידים את הביצים. מקציפים את החלבונים במשך 2-3 דקות, מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף יציב.מוסיפים את החלמונים, הפודינג, הקמח וכף השמן ומקפלים בעדינות.
משמנים תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ, מעבירים פנימה את התערובת ואופים בתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות צלזיוס. מוציאים ומצננים.
בקערה מקציפים את השמנת, הפודינג וכוס החלב. מצפים את העוגה.
בקערה המונחת על סיר עם מים רותחים (באן מרי), ממיסים את השוקלד עם הקקאו הסוכר והמים.
מורידים מהאש ומוסיפים 25 גרם מרגרינה. מצפים את העוגה. מצננים ומגישים.