אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

דגים
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
תגובה למתכוןתגובה למתכון
 

  פילה לברק בעשבי תיבול, לימון ושקדים / רז קוסקה, שף מסעדת "הצדף"

ציון גולשים:  (56 מדרגים)
חומרים (2 מנות)
2 פילטים של לברק, נקיים מאידרות
50 גרם חמאה
1 שן שום כתושה
1 בצל קטן, קצוץ דק
1/2 פלפל אדום קצוץ לקוביות קטנטנות
1/4 כוס יין לבן יבש
מיץ מ-1/2 לימון
1/2 כוס מים
1/2 כף עלי בזיליקום קצוצים
1/2 כף טרגון קצוץ
1/4 כף קורנפלור
קורט אגוז מוסקט מגורר
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
1 כף שקדים פרוסים וקלויים
אופן ההכנה
  1. מרפדים תבנית אפייה בנייר פרגמנט, מניחים את הלברק, ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני במשך 8-7 דקות.
  2. מאדים במעט שמן את השום הקצוץ, הבצל והפלפל. מוסיפים את היין ומיץ הלימון, ממליחים ומפלפלים על פי הטעם. ממיסים את הקורנפלור במים ומוסיפים למחבת. מוסיפים את עשבי התיבול.
  3. מניחים את הפילה האפוי במחבת ומכבים את הלהבה. נותנים לדג "לספוג" את הטעמים במשך 5 דקות. מעבירים לצלחת הגשה ומעטרים בשקדים הפרוסים הקלויים.

דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
 
 תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות

חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©