אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד
|שלום אורח
התחבר
|הירשמו ל-ynet

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

דגים
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
תגובה למתכוןתגובה למתכון
 

  סביצ'ה / פול אסנהיים, שף מסעדת "טוליפ"

ציון גולשים:  (38 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
300 גרם סלמון חתוך לקוביות
1 כף עירית קצוצה
300 גרם לוקוס חתוך לקוביות
1 לימון כבוש, קצוץ
1 כף כוסברה
300 גרם טונה טרייה, חתוכה לקוביות
1 בצל שאלוט, קצוץ
1/2 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ
מיץ לימון
שמן זית
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
  1. בקערה, מערבבים את הסלמון עם 2 כפות מיץ לימון, 2 כפות שמן שמן זית, העירית הקצוצה, מלח ופלפל שחור גרוס.
  2. בקערה נפרדת, מערבבים את הלוקוס עם 2 כפות מיץ לימון, 2 כפות שמן זית, הלימון הכבוש, הכוסברה קצוצה, מלח ופלפל שחור גרוס.
  3. בקערה אחרת, מערבבים את הטונה עם 2 כפות מיץ לימון, 2 כפות שמן זית, הבצל, הג'ינג'ר, מלח ופלפל שחור גרוס.
  4. מעמידים את כל הקערות ל-15 דקות, מסדרים שלוש ערימות קטנות על כל צלחת, ומגישים.

דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
 
 תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות

חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ynet בסלולר
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©