אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

שבועות
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
 

  קרוסטיני עם ממרח פלפלים קלויים וברי / מיכל וקסמן

ציון גולשים:  (1 מדרגים)
חומרים (15 קרוסטיני)
לקרוסטיני:
1 בגט פרוס לפרוסות בעובי 1 ס"מ
1/2 כוס שמן זית
מחטים מ-2 ענפי רוזמרין
לממרח פלפלים:
6 פלפלים מתוקים מהסוג המשולש, המאורך: אפשר 3 צהובים ו-3 אדומים
1/2 שן שום
קמצוץ מלח גס
1 כפית בלסמי מיושן
1 כף שמן זית
מחטים מענף רוזמרין
500 גרם ברי עזים ("מיכל" של קורנמל או אחרת)
אופן ההכנה
  1. ממרח פלפלים: קולים את הפלפלים על הגריל או בגריל של התנור עד שהקליפה מתחילה להשחיר. מניחים להם להתקרר לגמרי.
  2. מסירים את הקליפה ומנקים מגבעולים וגרעינים. מעבירים את הפילטים הנקיים של הפלפלים למעבד מזון או לבלנדר.
  3. מוסיפים מלח ושום. טוחנים בפולסים עד לקבלת רסק גס ולא משחה חלקה.
  4. מעבירים לקערה. מוסיפים בלסמי ושמן זית ומערבבים.
  5. שומרים במקרר. אפשר להשתמש כרוטב לפסטה, לסלט פסטה, כממרח לסנדוויצ'ים או מה שמתחשק.
  6. קרוסטיני: בעזרת מברשת או בעזרת האצבעות מורחים את פרוסות הבגט בשמן זית משני הצדדים. מסדרים את הפרוסות המרוחות בתבנית שטוחה מרופדת סנייר אפייה ומפזרים מחטי רוזמרין.
  7. מניחים במרכז התנור שחומם מראש לטמפ' של 180 מעלות וצולים 20-30 דקות או עד שפרוסות הבגט משחימות ומתקשות.
  8. מוציאים מהתנור ומקררים. אפשר להכין יום-יומיים לפני הארוחה ולשמור בשקית סגורה או בכלי אטום.
  9. קרוסטיני עם פלפלים וברי: מחממים תנור לחום מקסימלי (250 מעלות). מרפדים תבנית שטוחה בנייר אפייה.
  10. מורחים את הקרוסטיני בשכבה נדיבה של ממרח פלפלים. פורסים את הברי עם קליפתה לפרוסות עבות (1 ס"מ עובי או יותר). מניחים פרוסת ברי על כל קרוסטיני. מפזרים מחטי רוזמרין.
  11. מניחים את התבנית במרכז התנור וצולים כ-10 דקות או עד שהגבינה נמסה אבל לא נוזלת. מגישים חם.
  12. אפשר להחליף את הברי בכל גבינת עיזים רכה שאוהבים.

 

 

דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©