אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

מאפים מלוחים
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
 

  שטרודל בצק עלים בפלפלים וגבינה בולגרית / תנובה

ציון גולשים:  (6 מדרגים)
חומרים (8 מנות)
1/2 חבילה (50 גרם) חמאה
2 בצלים, חתוכים לרצועות
2 פלפלים אדומים, חתוכים לרצועות
1 פלפל צהוב, חתוך לרצועות
2/3 גביע (כ-160 גרם) גבינה בולגרית, מפוררת
1 שקית (100 גרם) פתיתי פרמזן
1/4 כפית פלפל לבן
1/2 חבילה (450 גרם) בצק עלים, מופשר
להברשה:
1 ביצה טרופה מעורבבת עם 2 כפות מים
אופן ההכנה
  1. ממיסים במחבת את החמאה ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את רצועות הפלפלים ומטגנים כ-2-3 דקות. מצננים. מוסיפים למחבת את הגבינה הבולגרית ופתיתי הפרמזן, מתבלים בפלפל לבן ומערבבים בעדינות.
  2. על משטח עבודה פורשים את בצק העלים וחותכים 2 מלבנים בגודל 15X20 ס"מ.
  3. בעזרת כף מניחים לאורך הבצק את המילוי ומשאירים שוליים באורך 2 ס"מ. מקפלים פנימה את השוליים ומגלגלים. שוזרים את שני הגלילים לצמה ומניחים בתבנית.
  4. מברישים בביצה הטרופה ואופים בתנור שחומם מראש לטמפ' של 170 מעלות כ-50 דקות, עד להזהבה.

 

דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ynet בסלולר
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©