אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

בשר
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
 
אוסובוקו טלה עם ירקות שורש תפוז ותימין  צילום: ירון ברנר
 

  אוסובוקו טלה עם ירקות שורש, תפוז ותימין / בני לוי

ציון גולשים:  (181 מדרגים)
חומרים
6 פרוסות אוסובוקו טלה
2 בצלים בינוניים חתוכים לקוביות
3 גזרים חתוכים לקוביות
שורש סלרי חתוך לקוביות
שורש פטרוזיליה חתוך לקוביות
5 שיני שום פרוסות
גרידת תפוז מתפוז 1
מיץ מ-3 תפוזים
4 ענפי תימין
1/4 כוס שמן זית
1/2 ליטר ציר בקר
בקבוק יין לבן (ריזלינג יתאים מאד)
מעט קמח
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
  1. מקמחים קלות את נתחי האוסובקו.
  2. בסיר כבד (מאוחר יותר הוא יבלה בתנור) צורבים את נתחי האוסובוקו המקומחים עד להשחמה ומוציאים מן הסיר.
  3. מטגנים את כל ירקות השורש - בצל, גזר, סלרי, פטרוזיליה - והשום עד להזהבה.
  4. מוסיפים את מיץ התפוזים, גרידת התפוז, התימין ציר הבקר והיין הלבן, מחזירים את הבשר ומביאים לרתיחה.
  5. מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפ' של 150 מעלות למשך כ-4 שעות (בסיר מכוסה ואטום).
  6. בסיום הבישול מאזנים טעמים באמצעות המלח והפלפל ומגישים.

 

דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©