ynet - עוגיות שקדים איטלקיות - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד
|שלום אורח
התחבר
|הירשמו ל-ynet

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

עוגות ועוגיות
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
תגובה למתכוןתגובה למתכון
 

  עוגיות שקדים איטלקיות / רוני ונציה

הספיציאליטה של האיטלקים. עוגיות שקדים מבית-קפה איטלקי אמיתי, מייד אין איטלי, שברובע צ'לסי בלונדון. המתכון באדיבות פיליפו די-ויטה, השף-קונדיטור של המקום.

הערה: שימוש בשקדים מולבנים קנויים לא מומלץ כי הם יבשים מדי, איבדו את השמן ואת

טעם השקד האמיתי. שימוש בשקדים שחולטים ומקלפים בבית עושה הבדל גדול, כי אז נשמר שמן השקדים הטהור.

קרדיט: צילום: יסמין ואריה
ציון גולשים:  (34 מדרגים)
חומרים (34 מנות)
500 גרם שקדים
1.75 כוסות (375 גרם) סוכר
1 כפית קליפת לימון מגוררת
כ-3 חלבונים בטמפרטורת החדר
1/2 כפית תמצית וניל טהור
אבקת סוכר מנופה גם לקישוט
כלים:
מספר תבניות אפייה מרופדות בנייר אפייה
אופן ההכנה
  1. חולטים את השקדים במים רותחים 3-2 דקות. מסננים וקולפים בעודם חמימים. מניחים לייבוש כיומיים-שלושה מעל לתבנית מרופדת במגבת, בטמפרטורת החדר (לא בשמש). לאחר הייבוש, טוחנים במעבד מזון כמויות קטנות של שקדים בכל פעם לתערובת דקה (לא ממש לאבקה).
  2. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס).
  3. בקערה גדולה מערבבים את השקדים עם הסוכר וקליפת הלימון.
  4. בקערת מערבל או במטרפה, מקציפים את החלבונים, עד לקבלת קצף רך. מוסיפים את הווניל. מקפלים את הקצף לתערובת השקדים בהדרגה ולפי הצורך, עד שמתקבלת תערובת לחה דומה למרציפן רך מאד (אם הבצק פירורי ויבש, מוסיפים מעט קצף).
  5. מפזרים אבקת סוכר מעל למשטח עבודה. לוקחים כף בצק, ומעבדים קצת ביד להידוק התערובת. עובדים על אבקת סוכר. מגלגלים ומעצבים גלילים עבים בקוטר כ-3-2 ס"מ ובאורך 6 ס"מ כל אחד. מחדדים מעט את הקצוות לצורה הדומה לסהרון שמן, ומניחים מעל לתבניות.
  6. אופים 15-13 דקות עד לקבלת צבע זהוב בהיר. החלק החיצוני ייראה אפוי ופריך, אולם הפנים נשאר רך ולח. מצננים בתבנית על רשת 5 דקות. לאחר מכן מעבירים את העוגיות לצינון מלא על רשת. מפזרים מעט אבקת סוכר מעל, ומגישים.

דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
 
 תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות

חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ynet בסלולר
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©